Uitvoerder Bouw

Onze orderportefeuille groeit. En daarom zoeken wij nieuwe collega’s! We zijn op zoek naar een uitvoerder utiliteitsbouw (38-40 uur per week).

Als uitvoerder utiliteitsbouw leid je de uitvoering van de werkzaamheden op de projecten ben je hiervoor resultaatverantwoordelijk. Je neemt deel aan de projectvoorbereiding en realiseert uit te voeren projecten waarbij je rekening houdt met kwaliteit, kwantiteit en efficiëntie in combinatie met de geldende wet- en regelgeving op gebied van veiligheid, arbo en milieu.

Daarnaast begeleid je de uitvoerende medewerkers in het proces. Na de oplevering pleeg je nazorg richting de opdrachtgever.

Voor deze functie beschik je over MBO+/ HBO werk- en denkniveau, aangevuld met werkervaring als (assistent) uitvoerder in dezelfde sector. Je bent goed op de hoogte van de voorschriften RAW/ UAV en hebt VCA-VOL. Tenslotte beschik je over een rijbewijs B.

Meer informatie? Neem contact op met Martin Dees (0650226357 / m.dees@peekbv-houten.nl) . Direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar pz@peekbv-houten.nl