Logo

Blijf op de hoogte!

Groepsfoto bewerkt klein bestand

Onze kinderwebsite.

Trots! Dat zijn we op onze nieuwe website. Speciaal ontwikkeld voor de basisschoolkinderen. Waarom? De jeugd heeft de toekomst. En als je dan graag een spreekbeurt geeft over het vak van papa of mama. Dan wil je ook alles vertellen! En dat kan nu. Van het leggen van een riool tot werken in de natuur. Maar ook informatie asfalt en het circulair slopen van gebouwen vind je op de website.En weet je wat het mooie is? Deze website hebben we gemaakt met al onze eigen mensen. Van communicatieadviseurs tot grondwerkers en van uitvoerders tot websitebouwer. Zelfs onze modellen zijn onze eigen (toekomstige) collega’s!

Spreekbeurtwijzer
Schermafbeelding 2023 11 29 om 20 01 15

Fit aan het werk met ons fitplan!

Een vitale organisatie is het uitgangspunt. Natuurlijk met een vitale financiële basis, maar ook met ruimte voor talent. Dit vraagt om een sociaal en veilig werkklimaat. Met een actief oog voor instroom en doorstroom. Hierbij hoort een vitale medewerker met de optimale balans in werk en privé. We helpen een handje door te participeren van de verenigingen waar zij de ontspanning vinden. Vitale medewerkers zorgen voor een vitale organisatie. Ziekteverzuim mag hierbij geen cijfer zijn, maar beleid met als doel: minimaliseren. En we organiseren sportmomenten op het werk en indien gewenst, een persoonlijk fitplan voor de werknemer in zijn of haar woonplaats. 

Sporten Dinsdag Denny

Maak de wereld elke dag een beetje schoner.

De wereld van nu en later met het etiket ‘schoon’. Dat kost tijd, daarom hanteren wij het jaar 2050 als haalbare focus. De erfenis die wij nalaten moet de basis zijn voor verdere bewustwording van schoon energiegebruik en verbruik. De inzet van elektrisch materieel met een energienetwerk dat hierop is voorbereid. Afval is verdwenen uit het woordenboek. Het gebruik van secundaire grondstoffen is standaard en we bouwen het gebruik van fossiele grondstoffen verder af, zodat alles zoveel mogelijk in balans komt met de natuur. We rijden schoon, schoner, in de auto of, heel schoon, met de fiets. De investeringen in schoon materieel zijn een must. Zo ook de aanschaf van twee volledig elektrische VW ID Buzzen. Maar ook het beschikbaar stellen van een (elektrische) fiets voor de medewerkers middels ons Fietsplan. 

Instagram Peek buzz Thomas