Logo

Bouw en verbouw.

Peek is thuis in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Zoals het ontwikkelen van opslagruimtes, bedrijfsgebouwen, horecagelegenheden, evenals wegsteunpunten en gemeentewerven.

Steunpunt Delfgauw 1

Fundering.

De bouw start met het aanbrengen van een goede fundering. Zowel onderheide funderingen als funderingen op staal. Met een jarenlange ervaring in funderings-en betonwerkzaamheden voeren we alle typen funderingswerkzaamheden uit. Samen met vaste partners op het gebied van hei- en boorwerkzaamheden zorgen wij voor de juiste fundering, van ontwerp tot oplevering. Ook voeren wij betonwerkzaamheden uit voor onder andere laadkuilen (loadingdocks) en betonsloven.

Funderingswerk 1

Bedrijfsgebouwen.

Peek bouwt en verbouwt. We analyseren, ontwerpen en bouwen. Zo creëren wij samen met onze klant een aantrekkelijke en vitale werkomgeving.

Boels Barendrecht

Wegsteunpunten.

Gespecialiseerd zijn wij ook in het realiseren en verbouwen van wegsteunpunten voor infrastructuur, zoals voorzieningen in zoutopslag en gladheidsbestrijding. Ons team biedt u maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoge eisen van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Onze aanpak omvat een grondige behoefteanalyse, gedetailleerd ontwerp en zorgvuldig budgetbeheer. Ook zorgen we voor een efficiënte bouwfase met regelmatige updates. Na de oplevering bieden we nazorg en ondersteuning voor een probleemloze werking op lange termijn.

Wegensteunpunt Babberich

Horecalocaties.

Peek bouwt en verbouwt ook horecalocaties. Door een met onze klant ontwikkeld concept, een gedetailleerd bedrijfsplan en realistische planning wordt het project een succes. Met een goed budgetplan en samenwerking met ervaren professionals creëren we een aantrekkelijke horecalocatie, die voldoet aan alle normen en regelgeving.

Down Under

Gemeentewerven.

Ons proces voor het realiseren van een moderne gemeentewerf is gestroomlijnd en gericht op de specifieke behoeften van de lokale overheid. In nauwe samenwerking met de gemeente begint het met een grondige analyse van behoeften en gedetailleerde planning. Onze ontwerpers integreren geavanceerde technologieën in een flexibel ontwerp, waarbij duurzaamheid een sleutelrol speelt in de bouwfase.

Gemeentewerf Tilburg 2

Meer weten?

Neem contact op!

Naamloos 2
Mikeal Lommerse
Projectleider bouw
Jochem
Jochem van Vliet
Projectleider bouw