Logo

Boels

Met trots kijken we terug op diverse succesvolle projecten die we voor Boels hebben mogen realiseren. Onze veelzijdige dienstverlening strekt zich uit van infrastructuur tot bouw, waardoor we diverse opdrachten met succes hebben volbracht. We kijken ernaar uit om nog vele succesvolle projecten samen te realiseren en zo bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Boels.

Bedrijfspanden Zijaanzicht kantoor hal
Naamloos 2

Mikeal Lommerse Projectleider bouw

Vakgebied Bouw en verbouw., Wegenbouw.

Locatie Door heel Nederland

Status project In uitvoering

Onze expertise omvat niet alleen het realiseren van nieuwe panden, maar ook het interne refurbishen van bestaande gebouwen. Of het nu gaat om het bouwen van moderne bedrijfsruimtes of het nieuw leven inblazen van bestaande structuren, we zetten onze vaardigheden in om hoogwaardige resultaten te leveren die aan de verwachtingen van Boels voldoen.

Boels Barendrecht

In 2022 hebben we in Barendrecht een nieuwe XL-vestiging tot stand gebracht, met een perceeloppervlakte van 5.000 m². Het betreft een duurzaam pand waarbij we een van de vaste bouwpartners waren. Het project legde de nadruk op zowel het optimaliseren van de effectieve werkruimte als op CO2-neutraal en duurzaam bouwen. Dit komt vooral tot uiting in de stroomvoorziening. Binnen het pand is er een eigen kleine energiecentrale gecreëerd door middel van grote accu's. Op het dak bevinden zich 146 zonnepanelen, waardoor er aanzienlijke hoeveelheden groene stroom worden opgewekt. Het overschot aan opgewekte energie wordt opgeslagen als buffer in de grote accu's.

Het gebouw is uitstekend geïsoleerd en volledig gasvrij. Naast alle energiebesparende en milieuvriendelijke voorzieningen vertoont het bedrijfspand van de verhuurorganisatie ook interessante bouwtechnische kenmerken. Met name valt de ronde gevel op, die als het ware meebeweegt met de weg en een opvallend element toevoegt. Hierdoor is het niet alleen een functionele werkplaats met een modern kantoorgedeelte, maar heeft het pand ook op allerlei vlakken iets extra's.


Boels Barendrecht

Boels Nijmegen

In Nijmegen is een nieuwe locatie op het terrein van Hornbach tot stand gebracht. Het filiaal bevindt zich in Pegas-units afkomstig uit Tsjechië. Deze vijf units zijn ter plaatse aan elkaar gekoppeld, waardoor we snel een hoogwaardige en volledige vestiging hebben gerealiseerd. De buitenkant is bekleed met stalen golfbeplating in de herkenbare oranje Boels-kleur, inclusief logo's. Het dak is bedekt met sedum, en er is een afgesloten buitenterrein voor de opslag van kleine machines. Uiteraard hebben we gezorgd voor de benodigde elektrische en werktuigbouwkundige installaties, evenals een prachtige inrichting die in lijn is met de Boels-huisstijl.

Boels Nijmegen

Vragen? Bel dan eens met:

Mikeal Lommerse
Projectleider bouw
06-51530522 m.lommerse@peekbv-houten.nl
Naamloos 2