In het nieuws

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de grond -, weg –, water – en utiliteitsbouw houden wij de verschillende media goed in de gaten. Soms worden wij gevraagd om onze visie over bepaalde vraagstukken te delen. Hieronder een greep van wat artikelen waar onze visie staat weergegeven of artikelen waar iets over onze organisatie wordt vermeld.

AD februari 2018 ‘Uitkijktoren Driebruggen ode aan het Groene Hart’ Over de Wierickewachter langs de Enkele Wiericke in Driebruggen.

Cobouw, 2017 “Vice-voorzitter MKB Infra hangt bouwhelm in de wilgen”. Over het erelidmaatschap van Gert Peek bij het MKB INFRA.

AD, 2017 “Geluidsschermen beschermen woonwijken”. Over het door te plaatsen geluidsscherm in Nieuwegein.

Insights, 2015. “MKB INFRA: “Prestaties moeten objectief meetbaar zijn”. Over samenwerken in de keten, Past Performance en de MKB INRA award.

AD, oktober 2014. “Aan een bel trekken om hulp voor wie naar de bushalte wil”  Over het inzetten van de Mo-Bel bij bestratingswerkzaamheden.

Trefpunt Houten, oktober 2014, “Houtense reizigers luiden de bel” Over het inzetten van de Mo-Bel bij bestratingswerkzaamheden.

Hans Lutz, september 2014. “Dierengeneeskunde terrein, functioneler en fraaier door opknapbeurt”. Over het positieve effect van de werkzaamheden welke de combinatie Peek Bouw & Infra BV en KWS uitvoeren ten behoeve van terreinrenovatie van het Dierengeneeskunde terrein op de Uithof te Utrecht.

Cobouw, juni 2013.  “Investeren in de toekomst” Over de inzet van leerlingen bij Social Return. Gert Peek als initiatiefnemer voor een standaardbestek tekst hieromtrent.

VHG Magazine, april 2014. “Grote behoefte aan transparante beoordeling inschrijvingen” Over de vragen en opmerkingen die zijn binnengekomen bij Het AdviesCentrum Grond-, Weg-, en Waterbouw

Bouwbelang, nummer 6-2013. “Let op onnodig clusteren en te hoge eisen”. Over: de visie van opdrachtgevers en opdrachtnemers ten aanzien van de nieuwe Aanbestedingswet.

Het Financiële Dagblad, 28-12-2013. “Malaise in bouw onderschat”. Over: De rol van het kabinet ten tijde van de crisis in de bouw-, en infrasector.

Hoogendoorn magazine,08-11-2013. “Hoogendoorn BV en Peek Bouw & Infra BV: een samenwerking tussen twee Houtense familiebedrijven”. Over: De wijze waarop de twee bedrijven met elkaar in contact zijn gekomen en hoe de verdere samenwerking verloopt.

Trefpunt Houten, 02 okt 2013. “Kids leren over de Bouw”. Over: Peek Bouw & Infra wijst tijdens presentaties de onderbouw op de gevaren van het werkterrein in hun woongebied en nabij de school. De presentaties op de bovenbouw zijn gericht op het werken in de bouw & infra sector. Dit alles wegens MVO motieven.

Groentje, 25 sep 2013. “Bouw & Infra presentaties op basisschool ’t Schoolhuys”. Over: Peek Bouw & Infra BV wijst tijdens presentaties de onderbouw op de gevaren van het werkterrein in hun woongebied en nabij de school. De presentaties op de bovenbouw zijn gericht op het werken in de bouw & infra sector. Dit alles wegens MVO motieven.

Groentje, 13 mrt 2013. “Samenwerking Onwezen Odijk en Peek Bouw & Infra BV al meer dan 50 jaar” Over: De aanschaf van 4 nieuwe Ford Transit Connect’s bedrijfswagen

Cobouw, 02 mrt 2013. “Disproportionele eisen hoog op klachtenlijst” Over: De veel te hoge eisen die aan aannemers worden gesteld bij aanbestedingen

Cobouw, 21-02-2013. “Infra houdt plaats voor leerlingen” Over: De koppeling van scholing aan Social Return en het verlagen van CAO lonen voor leerlingen

ACA Jaarbericht, 2012. “Voorwoord Voorzitter Toegevoegde Waarde” Over: Toegvoegde waarde van AdviesCentrum Aanbestedingen

Nieuwsbrief SPG Midden Nederland, December 2012. “Voorwoord van het bestuur” Over: Bezuiningsmaatregelen, terugloop leerlingen en CAO onderhalingen tarieven leerlingen

Cobouw, 6 juli 2012. “Maatschappelijk mijn steentje bijdragen vind ik belangrijk” Over: Voorzitterschap Gert Peek van AdviesCentrum Aanbestedingen Grond-, Weg-, en Waterbouw

AD, 2015 “Baan voor snelle fietsers”. Over de realisatie van een BMX baan door Peek Bouw & Infra BV.

Houtens Nieuws, 2016 “Steunpunten energie neutraal”. Over de energie neutrale RWS steunpunten in Houten en Baarn, gerealiseerd door Peek en Van Norel.

Civiele Techniek, 2016 “Innovatief lichtgewicht geluidsscherm Wacerwall”, Over de realisatie van Wacerwall geluidsscherm te Epe.

VHG Magazine, 2016 “Minder vragen, wel juridisch complexer”, Over de behandelde vragen aan Het Adviescentrum Aanbestedingen Grond-, Weg- en Waterbouw.

Bouw Belang, 2016 “MKB Infra neemt afscheid van Daan Stuit en Wim van der Maas”, Over de intrede van de nieuwe voorzitter Philip van Nieuwenhuizen.

VHG Magazine, 2016 “Minder vragen, wel juridisch complexer”. Over gestelde vragen aan Het AdviesCentrum Aanbestedingen Grond-, Weg en Waterbouw.