Werken bij Peek Bouw & Infra BV

Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Peek Bouw en Infra BV. Hier vind je een overzicht van de openstaande vacatures. Het kan zijn dat jouw droombaan daar nu niet bij staat. Lees toch maar even verder want wij zijn altijd op zoek naar talent! Misschien wel naar jou! Binnen ons bedrijf hebben we veel functies, denk aan: calculator, werkvoorbereider, ontwerper, administratie, vakman GWW, stratenmaker, kraanmachinist et cetera. Staat jouw droom functie er niet bij? Bel ons gerust en dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je net klaar met een MBO, HBO of universitaire opleiding, ben je op zoek naar een (afstudeer) stage of ben je aan het oriënteren naar een geschikte opleiding? Ook dit is mogelijk bij ons. Kijk bij onderstaande vacatures.

Geïnteresseerd of heb je vragen? Wij gaan graag het gesprek met jou aan, jij vertelt wat over jezelf en wij over ons. Misschien ontstaat er wat moois. Laat van je horen! Neem contact op met Martin Dees (0650226357 / m.dees@peekbv-houten.nl)

Medewerkers aan het woord:

“De reden dat ik al 31 jaar bij Peek werk is omdat het iedere dag uitdagend is, ik mee kan werken aan bijzondere projecten, de lijnen kort zijn en ieders mening telt!”
Corina. Project administrateur
“Bij Peek wordt voortdurend gewerkt aan innovatie. Steeds wordt gekeken hoe processen en producten slimmer, beter en meer duurzaam kunnen verlopen. Als middelen niet standaard te verkrijgen zijn, ontwikkelen wij dit zo nodig project specifiek”
Jochem. Projectleider
“Samen met Peek timmer ik aan de weg. Ik krijg volop carrièrekansen en volg nu een opleiding Grafisch Ontwerpen. Met mijn bouwkundig achtergrond is dit een mooie combinatie voor bijvoorbeeld EMVI en BVP projecten”
Peter. Grafisch vormgever & EMVI medewerker
“De afwisselende werkzaamheden en de goede band tussen de collega’s zorgen er voor dat het werk leuk en uitdagend blijft”
Jarco. Timmerman

Stage lopen bij Peek Bouw & Infra BV

Peek Bouw & Infra BV ondersteunt het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ en daarom werken we samen met diverse scholingsprogramma’s. Onze medewerkers zijn gecertificeerd om stagiaires te begeleiden. De ervaring met stagiaires leert ons dat bij een wederzijdse tevredenheid, zij veelal na hun studie bij ons in dienst treden. Een extra reden dus om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je een MBO’er of HBOér met talent en weet je van aanpakken, ook dan kun je misschien wel bij ons terecht!