Werken bij Peek Bouw & Infra BV

Een carrière bij Peek Bouw & Infra BV biedt ruimte tot ontwikkeling
Onze werknemers maken de organisatie tot wat zij is, een warm familiebedrijf waar veel respect is voor ieders kennis en kunde. Om die kennis op peil te houden besteden we veel aandacht aan ontwikkeling en ontplooiing. Voorbeelden van een aantal opleidingen en  cursussen zijn: BHV, leermeester, Flora & Fauna, basisveiligheid VCA, chauffeursdiploma, Werken met (en saneren van) vervuilde grond BRL 7001, InDesign  en het klein vaarbewijs.

Betrokken medewerkers
Goede zorg bieden aan onze medewerkers blijft niet onopgemerkt. Het is dan ook niet voor niets dat onze werknemers jarenlang bij ons in dienst zijn en zich erg verbonden voelen met de organisatie. In tijden waarin ‘jobhoppen’ een fenomeen van alledag lijkt te zijn, zijn wij trots op het commitment van onze werknemers die zich voor lange tijd aan ons binden. Voel jij je aangesproken tot onze organisatie en wil je ons team komen versterken? Wij zijn altijd opzoek naar talent! Stuur ons daarom je CV en motivatie zodat we kunnen bekijken of er sprake is van een match. Zie onze contactgegevens voor ons post- en mailadres of maak gebruik van het contactformulier.

Medewerkers aan het woord:

“De reden dat ik al 31 jaar bij Peek werk is omdat het iedere dag uitdagend is, ik mee kan werken aan bijzondere projecten, de lijnen kort zijn en ieders mening telt!”
Corina. Project administrateur
“Bij Peek wordt voortdurend gewerkt aan innovatie. Steeds wordt gekeken hoe processen en producten slimmer, beter en meer duurzaam kunnen verlopen. Als middelen niet standaard te verkrijgen zijn, ontwikkelen wij dit zo nodig project specifiek”
Jochem. Projectleider
“Samen met Peek timmer ik aan de weg. Ik krijg volop carrièrekansen en volg nu een opleiding Grafisch Ontwerpen. Met mijn bouwkundig achtergrond is dit een mooie combinatie voor bijvoorbeeld EMVI en BVP projecten”
Peter. Grafisch vormgever & EMVI medewerker
“De afwisselende werkzaamheden en de goede band tussen de collega’s zorgen er voor dat het werk leuk en uitdagend blijft”
Jarco. Timmerman

Stage lopen bij Peek Bouw & Infra BV

Peek Bouw & Infra BV ondersteunt het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ en daarom werken we samen met diverse scholingsprogramma’s. Onze medewerkers zijn gecertificeerd om stagiaires te begeleiden. De ervaring met stagiaires leert ons dat bij een wederzijdse tevredenheid, zij veelal na hun studie bij ons in dienst treden. Een extra reden dus om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je een MBO’er of HBOér met talent en weet je van aanpakken, ook dan kun je misschien wel bij ons terecht!