Werkvoorbereider Infra

Een goed begin is het halve werk! Gaat jouw hart sneller kloppen bij de woorden civiele techniek, processen, samenwerking & regelneef? Dan is de functie werkvoorbereider wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken vanuit ons kantoor in Houten.

Als werkvoorbereider binnen de infra werk jij vanaf de voorbereiding tot de eindoplevering aan verschillende projecten. Je bent ondersteunend aan de projectleider en bent de spil tussen uitvoerder, ontwerper en opdrachtgever. Contact met de klant, bijvoorbeeld door deel te nemen aan bouwteamoverleggen en bouwvergaderingen is een wezenlijk onderdeel van de functie. Het werk varieert van grondverzet en bouw-/woonrijp maken tot het uitvoeren van rioolreconstructies. Ook bouwen we geluidschermen en leggen we bedrijfsterreinen aan.

Zie jij jezelf al werken op een van onze projecten? Dan drinken wij graag een kopje koffie met je! Neem contact op met Martin Dees (0650226357 of via m.dees@peekbv-houten.nl) . Direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar pz@peekbv-houten.nl