Uitvoeder Infra

Onze orderportefeuille groeit. En daarom zoeken wij nieuwe collega’s! We zijn op zoek naar een uitvoerder grond- weg- en waterbouw.

Werk je graag buiten, weet jij als geen ander hoe je projecten realiseert en uitvoerende medewerkers goed begeleid? Houd jij van werken in een klein team met betrokken collega’s? Dan is de functie uitvoerder Infra misschien wel iets voor jou!

Jouw standplaats is Houten. Maar onze projecten zijn landelijk, dus jouw werkplek varieert. Meestal liggen de projecten in een straal van ca. 1 uur rondom Houten. Als uitvoerder fungeer je als aanspreekpunt, voer je kwaliteitscontroles uit en houd je de projectadministratie bij. Je vindt het leuk om mensen op de werkvloer aan te sturen en problemen op te lossen, maar geniet er vooral van als alles ‘gewoon’ lekker verloopt. Samen mooie projecten realiseren op een duurzame en veilige manier, daar doen we het voor! Voor deze functie beschik je over MBO+ of HBO werk- en denkniveau, aangevuld met werkervaring als (assistent) uitvoerder. Je bent goed op de hoogte van de voorschriften RAW/ UAV en hebt VCA-VOL. Tenslotte beschik je over een rijbewijs B.

Zie jij jezelf al werken op een van onze projecten? Dan drinken wij graag een kopje koffie met je! Neem contact op met Martin Dees (0650226357 / m.dees@peekbv-houten.nl) of solliciteer direct door je CV te sturen naar pz@peekbv-houten.nl